AOC-ovi hitovi stižu na CeBIT 2013.

Bez autora
Feb 04 2013

Stručnjaci iz AOC-a i ove godine nastavljaju s predstavljanjem najznačajnijih inovacija na najvećem svetskom sajmu informacionih tehnologija CeBIT, koji se već 25 godina održava u nemačkom gradu Hanoveru. Tako će se od 5. do 9. marta, svim posetiocima predstaviti trenutno najprodavaniji AOC modeli, kao i vodeći noviteti u ovoj godini.Novitet koji će se premijerno lansirati na samom sajmu odnosi se na 29" monitor dizajniran u Cinemascope formatu. Model oznake q2963Pm poseban je po dizajnu i formatu slike 21:9, a u isto vreme idealan i za veliki prikaz filmova u zajedničkom Cinemascope formatu.

AOC-ovi hitovi stižu na CeBIT 2013.Stručnjaci iz AOC-a i ove godine nastavljaju s predstavljanjem najznačajnijih inovacija na najvećem svetskom sajmu informacionih tehnologija CeBIT, koji se već 25 godina održava u nemačkom gradu Hanoveru.

Tako će se od 5. do 9. marta, svim posetiocima predstaviti trenutno najprodavaniji AOC modeli, kao i vodeći noviteti u ovoj godini.

Novitet koji će se premijerno lansirati na samom sajmu odnosi se na 29" monitor dizajniran u Cinemascope formatu. Model oznake q2963Pm poseban je po dizajnu i formatu slike 21:9, a u isto vreme idealan i za veliki prikaz filmova u zajedničkom Cinemascope formatu. Dodatno široki UWHD model (2560 x 1080 piksela) posebno je prilagođen uređivanju teksta i fotografija koje ostavljaju dovoljno prostora na desktopu za simultano korišćenje.

Od istaknutih i već prisutnih na tržištu, na sajmu će biti izložen i g2460Pqu model monitora koji će sigurno razveseliti ljubitelje kompjuterskih igrica.

Ergonomski IPS model i2360Phu namenjen je poslovnim korisnicima i prepoznatljiv je po specifikacijama koje pružaju lakše obavljanjanje svakodnevnih poslovnih obaveza, dok modeli i2369Vm i i2757Fm neće razočarati ni najveće poklonike Androida.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik